Fa'avae ole Mono Tube Shock Absorber (Suauu + Kasa)

E na'o le tasi le pa'u e galue ai.Ma e masani lava, o le kasa maualuga maualuga i totonu e tusa ma le 2.5Mpa.E lua pistons i totonu o le paʻu galue.O le piston i totonu o le tootoo e mafai ona faʻatupuina le malosi faʻafefe;ma o le piston saoloto e mafai ona vavaeeseina le potu suauu mai le potu kesi i totonu o le paʻu galue.

O le lelei o le mono tube shock absorber:
1. Zero tapulaa i luga o tulimanu faʻapipiʻi.
2. Le tali absorber te'i i le taimi, e leai ni faaletonu faagasologa gaogao, damping malosi e lelei.
3. Ona o le absorber te'i e na o le tasi le cylinder galue.A fa'atuputeleina le vevela, e mafai e le suau'u ona tu'u faigofie le vevela.

O mea le lelei o le mono tube te'i absorber:
1. E manaʻomia ai se lapoʻa umi galue, o lea e faigata ai ona faʻaoga i le taʻavale masani.
2. O le maualuga maualuga o le kasa i totonu o le paʻu galue e mafai ona oʻo atu ai i se maualuga maualuga o le faʻamalosi i luga o faʻamaufaʻailoga e mafai ona faʻaleagaina faigofie, o lea e manaʻomia ai faʻamaufaʻailoga suauʻu lelei.

Principle of Mono Tube Shock Absorber (Oil + Gas) (3)

Ata 1: Le Fausiaina o le Mono Tube Shock Absorber

O le fa'alavelave fa'afuase'i e tolu potu faigaluega, lua valve ma le piston e tasi.

Tolu Potu Galuega:
1. potu faigaluega pito i luga: o le pito i luga o le piston.
2. I lalo o le potu faigaluega: o le pito i lalo ole piston.
3. potu kasa: o vaega o le maualuga o le nitrogen i totonu.
O alatoto e lua e aofia ai alatoto fa'amalosi ma le tau toe fa'afo'i.O le piston vavae'ese o lo'o i le va o le potu faigaluega pito i lalo ma le potu kesi lea e vavae'ese ai.

Principle of Mono Tube Shock Absorber (Oil + Gas) (4)

Ata 2 O potu galue ma tau o le Mono Tube Shock absorber

1. Oomi
O le tootoo piston o le fa'ate'i e alu ese mai luga i lalo e tusa ai ma le pa'u galue.Pe a aga'i latalata uili o le ta'avale i le tino o le ta'avale, o lo'o oomi le mea e te'i te'i, ona alu ifo lea i lalo le piston.O le tele o le potu faigaluega pito i lalo e faʻaitiitia, ma faʻateleina le mamafa o le suauʻu o le potu faigaluega pito i lalo, o lea e tatala ai le valve faʻamalosi ma tafe atu le suauu i totonu o le potu faigaluega pito i luga.Talu ai ona o le tootoo piston o loʻo nofoia se avanoa i totonu o le potu faigaluega pito i luga, o le faʻateleina o le voluma i totonu o le potu faigaluega pito i luga e laʻititi nai lo le faʻaititia o le voluma o le potu faigaluega pito i lalo;o nisi suauu e tuleia le piston vavae i lalo ma faaitiitia le voluma o kesi, o lea na faateleina ai le mamafa i totonu o potu kesi.(Va'ai fa'amatalaga e pei o le ata 3)

Principle of Mono Tube Shock Absorber (Oil + Gas) (5)

Ata 3 Fa'agasologa Fa'amau

2. TETEE
O le tootoo piston o le fa'ate'ia e alu i luga e tusa ai ma le pa'u galue.A alu mamao atu uili o le taavale mai le tino o le taavale, o le a toe faʻaleleia le mea e teʻi ai, o lea e alu ai le piston i luga.O le mamafa o le suauʻu o le potu faigaluega pito i luga e faʻateleina, o lea e tapunia ai le valve faʻamalosi.O lo'o matala le alatoto fa'afo'i ma tafe atu le suau'u i totonu o le potu faigaluega pito i lalo.Talu ai ona o le tasi vaega o le piston rod e leai se paʻu galue, o le tele o le gaʻo galue e faʻatupulaʻia, o le mea lea o le mamafa i totonu o le potu kesi e maualuga atu nai lo le pito i lalo o le potu faigaluega, o nisi kesi e tuleia le vavaeina o le piston agai i luga ma le tele o le kesi e faʻaitiitia, o lea o le mamafa. i totonu o le kesi ua faaitiitia.(Va'ai fa'amatalaga e pei o le ata 4)

Principle of Mono Tube Shock Absorber (Oil + Gas) (1)

Ata 4 Fa'agasologa Toe Fa'afo'i


Taimi meli: Iul-28-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou